jerndorff-logo

Vi forfatter, renskriver, fotograferer og lægger stemme  til

Ord og billede

Tekst og formulering

Jerndorff tilbyder tekstforfattelse til både print og web. Måske har I allerede et oplæg til en tekst eller også står I på bar bund. Hvad enten behovet er stort eller lille, har vi den rette løsning.

Hvornår hedder det ligge og lægge? Hvornår skal ord som fx "køre", "ændre" og "diskutere" skrives som "kører", "ændrer" og "diskuterer"? Skrives sammensatte ord som et eller to ord? Hvornår skal der apostrof på før ejefalds-s? Kniber det med retskrivningen eller blot tegnsætningen, så lad os hjælpe.

Dansk er svært - selv for 'indfødte' danskere. Jerndorff tilbyder alt lige fra traditionel korrekturlæsning, hvor vi retter grammatiske fejl iht. retskrivningsordbogen til decideret sprogvask og omskrivning, seo-tekster til den nye hjemmeside samt tekstforfattelse på baggrund af interviews og opsøgende journalistik.

Foto og video

Foto og billedbehandling
Kniber det med de flotte fotos af medarbejderne eller virksomheden, så lad os hjælpe. Billederne bliver taget on location, og vi medbringer selvfølgelig alt nødvendigt udstyr, så resultatet bliver så godt som overhovedet muligt. Vi leverer færdigredigerede billeder, og er der behov for retouchering og/eller manipulationer, klarer vi også det.

Video og film
En video er i mange tilfælde et godt supplement til budskaber, der enten er komplekse at beskrive i tekst og foto eller er vanskelige at formidle med den helt rigtige følelse. Vi samarbejder med professionelle fotografer, der er specialister i både små og store videoproduktioner og kan således enten formidle kontakten eller stå for produktionen.

Speak og musik

Skal der lyd på den nye præsentationsvideo? Måske en behagelig kvinde- eller mandestemme? Så har vi stemmen til jobbet. Vores professionelle speakere lægger lyd til alt lige fra præsentationsvideoer til reklame- og radiospots. Er behovet baggrundsmusik eller fx en ny jingle, tilbyder vi også dette. Vores erfarne producer sørger for den rigtige stilart og lyd.

Jerndorff digitalt design · Telefon: 23 20 44 66 · Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · Cvr-nr.: 31688167
Design siden 1989 · Web siden 1996

Søger I et nyt responsivt website, en velfungerende webshop
eller måske et lækkert nyt grafisk design?


Ring til Michael på 23 20 44 66
eller send en e-mail til
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
og lad os drøfte jeres behov.

Jerndorff-cirkel

© 1999-2020 Jerndorff · Alle rettigheder forbeholdes