jerndorff-logo

Responsive og mobile

Webshops og e-handel

Når din forretning skal på nettet, er der flere faktorer, der spiller ind på, om du får succes eller ej. Ud over at designet selvfølgelig skal være målrettet din målgruppe, skal løsningen fungere på tværs af medier, ligesom købsprocessen skal være så enkel og tillidsvækkende som muligt. Alt for mange kunder efterlader kurven før købet er gennemført, ganske enkelt fordi købsprocessen enten er for uoverskuelig eller omstændelig. Det er derfor bl.a. vigtigt med effektive call to action-knapper som fx en tydelig køb-knap og kurv og derudover skal købsforløbet være overskueligt. Dine kunder skal med andre ord guides igennem købsforløbet, så risikoen for, at de farer vild undervejs, minimeres mest muligt.


Eksempel på brug af responsivt webdesign på en webshop
Bemærk hvordan hjemmesidens layout automatisk ændres, så det passer bedst muligt til den besøgendes computer, tablet eller smartphone.
RWD, Responsive Webshop-eksempel, Jerndorff Digitalt Design
Funktionelt design er godt design,
godt design er funktionelt design

Ligesom det er tilfældet med hjemmesider, bliver e-handelen mobil. Flere og flere handler online via mobilen og i særdeleshed via iPads og tablet-computere. En dårligt designet webshop - der måske tilmed ikke fungerer ordentligt på mobile enheder - er lig med lav konvertering, dvs. dine besøgende bliver ikke til betalende kunder. De finder ganske enkelt andre steder at handle, og du går glip af omsætningen. Det er derfor vigtigt, at webshoppen er rigtigt designet og tilrettelagt, så konverteringen bliver størst mulig.

Der findes flere velfungerende webshopløsninger på markedet. Hvilket system, der passer bedst til dig, afhænger bl.a. af antallet og typen af varer.

Vi laver både små og store webshopløsninger, og vi anbefaler WooCommerce til WordPress, der er en gennemprøvet og udbredt webshopløsning med mange tilpasningsmuligheder.

Lad os skabe din næste webshop og kom godt fra start. Vi producerer kvalitetsløsninger, der sælger!

Lad os ta' en snak omkring mulighederne

Jerndorff digitalt design · Telefon: 23 20 44 66 · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · Cvr-nr.: 31688167
Design siden 1989 · Web siden 1996

Søger I et nyt responsivt website, en velfungerende webshop
eller måske et lækkert nyt grafisk design?


Ring til Michael på 23 20 44 66
eller send en e-mail til
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
og lad os drøfte jeres behov.

Jerndorff-cirkel

© 1999-2019 Jerndorff · Alle rettigheder forbeholdes