jerndorff-logo

Jerndorffs blog om stort og småt

Vi præsenterer Naturlandet Lolland-Falster

naturlandet-blogomtaleNaturlandet Lolland-Falster er et fælles projekt under Guldborgsund og Lolland Kommuner og støttes af Nordea-fonden.

Formålet med projektet, er, at det skal samle og synliggøre alle naturaktiviteter under ét og gøre det endnu nemmere at finde lige præcis den naturoplevelse, der passer dig.

Jerndorff har skabt projektets visuelle identitet, herunder bl.a. navn, logo, designmanual, annoncemateriale, skiltning og hjemmeside.

Du kan læse mere om Naturlandet på hjemmesiden www.naturlandet.dk

Ny hjemmeside til DIS Congress Service A/S

dis-blogomtaleVerdens ældste PCO (Professionel Congress Organiser), DIS Congress Service A/S, har fået ny hjemmeside.

Hjemmesiden er produceret i seneste udgave af det prisbelønnede CMS, Joomla. Der har under udviklingen af hjemmesiden været fokus på anvendelighed på både mobile og stationære medier og hjemmesiden er derfor selvfølgelig baseret på responsive kodningsteknikker.

Det har været en fornøjelse at udvikle hjemmesiden.

Interesserede kan se hjemmesiden på webadressen www.discongress.com

Ny hjemmeside til FRANDS ApS

frands-apsVikarvirksomheden FRANDS ApS har fået ny hjemmeside. FRANDS ApS er en nyere virksomhed med speciale i anlægsbranchen.

I første omgang er der udviklet en lille og overskuelig løsning, der dog planlægges at vokse i takt med virksomheden, der for øvrigt er i rivende udvikling. For at kunne løfte opgaven, skal fundamentet være i orden. Der er derfor valgt cms-løsningen Joomla! som det bagvedliggende system.

Hjemmesiden, der selvfølgelig er responsiv, udvides snart med et tilpasset tidsregistreringssystem, så tidsregistreringen bliver både simplificeret og systematiseret.

Logoet er i øvrigt designet af Jerndorff i februar 2015. Logoet kan ses her.

Interesserede kan se hjemmesiden på webadressen www.frands-aps.dk

Nyt logo til Fortuna Kurser & Coaching

Fortuna Kurser og CoachinFortuna Kurser & Coaching har fået nyt logo. I samme ombæring er firmaets hjemmeside blevet faceliftet.

Fortuna Kurser & Coaching ejes af Pia Hardy, der tidligere samarbejdede med Kaare Thomsen i deres fælles kursusplatform, Praktikon.

Logoet kan ses her på siden (større udgave kan ses her), mens hjemmesiden kan ses på webadressen www.fortunakurser.dk

Ny hjemmeside til Næstved Cityforening

naestvedcityforening-blogomtaleNæstved Cityforening har fået ny hjemmeside. Den nye hjemmeside, der er baseret på seneste udgave af CMS-løsningen Joomla!, erstatter Næstved Cityforenings gamle WordPress-baserede hjemmeside.

Ud over et friskt nyt og responsivt design, byder den nye hjemmeside på en række brugervenlige funktioner som fx en oversigt over p-pladserne i Næstved City, søgning på mærkevarer, der forhandles af cityforeningens medlemsbutikker, en komplet oversigt over arrangementer i byen og meget, meget mere.

Hjemmesiden er udviklet i samarbejde med det lokale grafiske bureau, Visuel Grafisk, der ejes af Martin Jensen.

Vi er både stolte og tilfredse med resultatet og ønsker Næstved Cityforening tillykke med deres nye hjemmeside.

Interesserede kan se og prøve hjemmesiden på webadressen www.næstvedcity.dk

Din hjemmeside risikerer at havne til sidst i Googles søgeresultater efter den 21. april

Her træder Googles nye mobilvenlige søgealgoritme nemlig i kraft

Den nye algoritme favoriserer mobilvenlige hjemmesider, når søgningen foretages fra en mobil enhed, og ændringen påvirker alle søgeresultater foretaget via mobil.

Indhold vægtes (selvfølgelig) fortsat højt, men hvis Google ikke ser siden som værende mobilvenlig, bliver den overhalet indenom af de mere mobilvenlige hjemmesider - også selv om indholdet på den ikkeoptimerede hjemmeside måske er mere relevant i forhold til søgningen. Godt og relevant indhold vejer altså fortsat tungt, men hjemmesiden skal være mobilvenlig, hvis man vil undgå at havne til sidst i mobilsøgeresultaterne.

Og husk: En hjemmeside er kun så mobil som Google ser den! Selv responsive og mobiloptimerede hjemmesider kan fejle i Googles øjne. Det er derfor ikke længere tilstrækkeligt at teste sin (eller andres) hjemmeside på mobilen eller tabletten.

Men det findes der heldigvis råd for. Google har nemlig lavet et lille net værktøj, der i løbet af et øjeblik giver dig en indkation af, hvordan Google ser og opfatter din side:

Klik her for at se, om din (eller din konkurrents) hjemmeside lever op til Googles nye og skærpede krav:
https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Kontakt os og lad os give dig en gratis vurdering af konsekvenser og muligheder

Joomla! 3.4 frigives 17. februar

Og vi er nogen, der glæder os!

Joomla! er kommet på slankekur!
En af de væsentligste forskelle mellem den kommende version 3.4 og forrige udgaver af Joomla! er muligheden for at fravælge tidligere standardkomponenter som fx weblinks ved installationen. Mange hjemmesider benytter ikke disse funktioner og systemet er derfor unødigt tungt. Med Joomla! 3.4 bliver det muligt at fravælge komponenter som fx Weblinks i forbindelse med installationen.

Front end-redigering af moduler
Med Joomla! 3.2 blev det muligt at redigere moduler front end, hvis ens skabelon tillod det. Når man var logget ind og førte musen over et modul, vistes et redigeringssymbol. Ved klik på dette, blev man sendt til back end-administrationen, hvor man så kunne redigere modulet. I version 3.4 sker front end-redigering af moduler... front end! Det er en dejlig og længe ventet nyhed for alle!

Opgradering til Joomla! 3.4
Benytter du i forvejen Joomla! 3, vil opgraderingen være forholdsvis enkel. Om du kan drage fuld fordel af de nye funktioner afhænger dog i høj grad af, om din nuværende designskabelon og/eller framework understøtter front end-redigering.

Joomla! 2.5 End of Life - Længe leve Joomla! 3

Understøttelsen af Joomla! 2.5 stopper ved udgangen af 2014, hvorefter der ikke længere vil blive frigivet sikkerhedsopdateringer.

Den manglende understøttelse fra folkene bag Joomla! betyder således, at der vil være en voksende risiko for, at hjemmesider baseret på 2.5-kernen vil kunne blive hacket.

Vores servere er selvfølgelig sikret på bedst mulig vis, men da evt. nye sikkerhedshuller i Joomla! 2.5 ikke længere bliver lukket, vil hjemmesider baseret på denne programversion selvfølgelig være et øget mål for hackere.

Vi anbefaler derfor alle at få deres hjemmesider konverteret til Joomla! 3. En konvertering er ikke alene godt ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Det giver også en masse lækker ny funktionalitet!

Kontakt os for et tilbud på en konvertering af din gamle Joomla! 2.5-hjemmeside til en frisk ny hjemmeside med responsivt webdesign, SEO-optimering og mange andre lækkerier!

Ring eller skriv

Ny hjemmeside til speciallæge Agnete Vedsted-Jakobsen

avj-logoSpeciallæge Agnete Vedsted-Jakobsen i Hillerød har fået ny hjemmeside.

Den gamle hjemmeside blev lanceret tilbage i 2006 og var ligeledes produceret af Jerndorff. Det var efterhånden en ældre dame og meget er sket siden. Introduktionen af mobile enheder som smartphones og tablets samt markant større computerskærme gjorde det tydeligt, at der var behov for en ny hjemmeside.

Vi er selvsagt både stolte og glade for, at vi endnu engang blev valgt til opgaven, og er overbevist om, at den nye hjemmeside, der selvfølgelig gør brug af responsivt design, vil blive vel modtaget.

Logoet, der ligeledes er designet af Jerndorff tilbage i 2006, lever videre i de friske nye omgivelser.

Hjemmesiden kan ses og testes på webadressen www.slotsgyn.dk

Nu markerer Google mobilvenlige hjemmesider - er du forberedt?

I løbet af de kommende uger gennemfører Google en opdatering, der markerer mobilvenlige hjemmesider i søgeresultaterne.

Årsagen kender vi alle: man sidder og surfer på mobilen, finder en interessant hjemmeside, men ser til sin ærgrelse, at den ikke er mobilvenlig. Måske skal man zoome ind og panorere rundt på siden for at se indholdet eller måske er den slet ubrugelig på en smartphone.

Du kan læse mere om Googles opdatering her:
http://googlewebmastercentral.blogspot.dk/2014/11/helping-users-find-mobile-friendly-pages.html

Du kan også tjekke din (og andres) hjemmeside her:
https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Er din hjemmeside forberedt?

Flere artikler ...

Jerndorff digitalt design · Telefon: 23 20 44 66 · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · Cvr-nr.: 31688167
Design siden 1989 · Web siden 1996

Søger I et nyt responsivt website, en velfungerende webshop
eller måske et lækkert nyt grafisk design?


Ring til Michael på 23 20 44 66
eller send en e-mail til
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
og lad os drøfte jeres behov.

Jerndorff-cirkel

© 1999-2017 Jerndorff · Alle rettigheder forbeholdes