jerndorff-logo

Vi hjælper dig

Support, service, drift og vedligeholdelse

En hjemmeside eller en webshop skal vedligeholdes og opdateres - både indholdsmæssigt og teknisk. Indholdet skal holdes ajour og teknikken lige så. Alternativet er dalende besøgstal og en øget risiko for hackerangreb. Er uheldet sket, og er din hjemmeside blevet hacket, skal der handles hurtigt for at begrænse skaden.

Jerndorff tilbyder support, service og vedligeholdelse af hjemmesider og webshops produceret i Joomla!, WordPress og Magento ... samt selvfølgelig traditionelle html-hjemmesider.

Vi elsker Joomla!
... er måske så meget sagt, men det er vores foretrukne cms til både små og store hjemmesider. Vi har udviklet Joomla!-løsninger lige fra systemet blev lanceret tilbage i september 2005 og inden da i Mambo cms, som Joomla! oprindeligt var en såkaldt fork af.

Joomla! er i dag et modent og velfungerende cms, der kan benyttes til både små og store løsninger pga. det enorme udvalg af udvidelser.

Vi er også gode til WordPress, Drupal, Umbraco, Magento og Adobe Business Catalyst samt selvfølgelig statiske hjemmesider.

Kontakt Jerndorff for et uforpligtende møde

Jerndorff digitalt design · Telefon: 23 20 44 66 · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. · Cvr-nr.: 31688167
Design siden 1989 · Web siden 1996

Søger I et nyt responsivt website, en velfungerende webshop
eller måske et lækkert nyt grafisk design?


Ring til Michael på 23 20 44 66
eller send en e-mail til
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
og lad os drøfte jeres behov.

Jerndorff-cirkel

© 1999-2017 Jerndorff · Alle rettigheder forbeholdes